Seminari de la recerca a la pràctica clínica i la prevenció per Francisco Javier Nieto en la UMH

Francisco Javier Nieto, director del Departament de Ciències de Salut Poblacional de la Universitat de Wisconsin-Madison (EUA), va realitzar el passat dijous 25 de febrer un seminari titulat: “De la recerca a la pràctica clínica i la prevenció: el llarg i tortuós camí de la translació”.

L’acte va tenir lloc en el Saló d’Actes de l’edifici Severo Ochoa a partir de les 17:00 h. en el Campus de Sant Joan de la Universitat Miguel Hernández.
Seminari UMH De la recerca a la pràctica clínica i la prevenció
 

Quina és la trajectòria de Francisco Javier Nieto, autor del seminari “De la recerca a la pràctica clínica i la prevenció”?

El professor Nieto és especialista en la disciplina:

  • Medicina Familiar i Comunitària
  • Màster en Salut Pública per la Universitat de l’Havana
  •  Màster en Epidemiologia
  • Doctor en Epidemiologia per la Universitat Johns Hopkins (EUA)

A més, ha escrit prop de 200 publicacions i diversos llibres sobre epidemiologia, malalties cardiovasculars, mètodes, efectes per a la salut dels trastorns del somni, etc. Francisco Javier Nieto col·labora així mateix, com a expert en diverses comissions d’agències de salut pública i institucions d’estudi i recerca d’àmbit nacional i internacional.
 

En quines activitats s’inclou el seminari “De la recerca a la pràctica clínica i la prevenció”?

El seminari “De la recerca a la pràctica clínica i la prevenció: el llarg i tortuós camí de la translació” s’inclou dins dels Cursos d’Hivern de la UMH, concretament en els “Seminaris en Ciències de la Salut” i del programa de Doctorat en Salut Pública, Ciències Mèdiques i Quirúrgiques de la Facultat de Medicina de la Universitat Miguel Hernández UMH.
Cursos d'Hivern UMH cartell Seminari de la recerca a la pràctica clínica i la prevenció
Per a àmplia informació sobre uns altres seminaris de la Universitat Miguel Hernández d?Elx (UMH) pots clicar en el següent enllaç: seminarisencienciesdelasalut.edu.umh.es