Seminari PechaKucha UMH amb estudiants de medicina

Els passats 8 i 11 de maiges va celebrar un seminari PechaKucha UMH per part d’estudiants de 3er del Grau de Medicina. Els alumnes de la Universitat Miguel Hernández van realitzar presentacions mèdiques emprant el popular mètode en l’edifici Severo Ochoa.

Presentació PechaKucha Night Coventry

En què consisteix el mètode del seminari PechaKucha UMH dels estudiants de Medicina?

Seminari PechaKucha UMH i PechaKucha Night Alacant logo
El mètode PechaKucha consisteix en presentacions de 20 imatges per 20 segons cadascuna . La idea és efectuar seminaris dinàmics, àgils i en ocasions improvisats. Es tracta d’exposicions compostes de vint diapositives de 20 segons de durada cadascuna. El que es coneix com 20×20. El propòsit és comunicar idees de forma creativa al públic, interpel·lant i sempre sota les directrius del temps establit i el canvi automàtic d’imatges.
Aquesta activitat està inclosa dins del seminari baix títol:

  • “Pecha Kucha de Exploracions Complementàries”,
  • Hora: 16:00 h.
  • Lloc: aula 4.0.01 de l’edifici Severo Ochoa del campus de Sant Joan d’Alacant
  • Dies: 8 i 11 de maig de 2017

Seminari PechaKucha UMH i FNAC Alacant

De quina assignatura forma part el seminari PechaKucha UMH d’estudiants de Medicina?

Dins de les activitats de l’assignatura del Grau en Medicina Tallers Integrats II, impartida pel professor de la UMH José Manuel Ramos. El projecte s’inclou dins del Pla Universitari d’Innovació en Educació de la UMH.

Qui és el professor responsable d’organitzar el seminari PechaKucha UMH d’estudiants de Medicina?

Jose Manuel Ramos Rincón Seminari PechaKucha UMH
El professor i investigador José Manuel Ramos Rincón és especialista en Medicina Interna i Microbiologia, adjunt del Servei de Medicina Interna de l’Hospital General Universitari d’Alacant (HGUA); A més de docent en la Facultat de Medicina de la UMH. Les seues línies de recerca se centren en:

  • la recerca en malalties infeccioses,
  • la salut internacional
  • i la medicina interna.

Així mateix, Jose Manuel Ramos és coordinador de projectes de cooperació i voluntariat del Hospital General Rural de Gambo (Etiòpia).