Curs Simulació clínica UMH com a eina en educació mèdica per Jose Manuel Ramos

El Curs Simulació Clínica UMH com a eina en educació mèdica va ser impartit pel professor del Departament de Medicina Clínica de la UMH, Jose Manuel Ramos Rincón. L’acte també també ho va codirigir Ricardo Serrano García, professor del departament. El taller va començar el passat 12 de febrer en les Sala de Simulació de l’Edifici Sever Ochoa (Campus de Sant Joan d’Alacant). Va comptar amb l’assistència de professors i personal mèdic de diversos hospitals de la província d’Alacant. Com per exemple, l’Hospital General Universitari d’Elx, l’Hospital General Universitari d’Elda i l’Hospital Universitari de Sant Joan. Així com hospitals i centres sanitaris privats i concertats. A més d’hospitals privats i concertats amb els quals col·labora la UMH
Cartell Curs Simulació clínica UMH com a eina en educació mèdica

Quins van impartir el Curs simulació clínica UMH com a eina en educació mèdica?

Els professors Jose Manuel Ramos Rincón i Ricardo Serrano van ser els encarregats del Curs Simulació Clínica UMH. El taller s’entén com a eina en educació mèdica. Aquest de troba dins del Programa d’Innovació Docent i Excel·lència Educativa de la Universitat Miguel Hernadez d’Elx. El taller es va realitzar els dies 12, 13 i 14 de febrer amb la participació de 12 professors de la Facultat de Medicina de la UMH
Curs Simulació Clínica UMH com a eina en educació mèdica per Jose Manuel Ramos Rincón
El coordinador del curso de simulación fue el profesor del Departamento de Medicina Clínica UMHJosé Manuel Ramos Rincón.
El professor i investigador és especialista en Medicina Interna i Microbiologia, adjunt del Servei de Medicina Interna de el Hospital General Universitari d’Alacant (HGUA); A més de docent en la Facultat de Medicina de la UMH. Les seues línies de recerca se centren en:

  • la recerca en malalties infeccioses,
  • la salut internacional
  • i la medicina interna.

Així mateix, Jose Manuel Ramos és coordinador de projectes de cooperació i voluntariat del Hospital General Rural de Gambo (Etiopía). Desenvolupa el seu treball mèdic i docent simultàniament en la província d’Alacant, formant estudiants del rotatori de Medicina Clínica de la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx (UMH). És autor de nombrosos articles científics d’elevat índex d’impacte. Actualment col·labora també amb el desenvolumante de les proves ECOE: Avaluació Clínica Objectiva Estructurada.
Assistents Curs Simulació clínica UMH com a eina en educació mèdica